“Hvad er det, der gør Havdrup speciel? Hvad er byens identitet? Og hvad vil I ikke undvære? Det er et udpluk af de spørgsmål, som omtrent 100 fremmødte borgere skulle svare på, da Solrød Kommunes nye opgaveudvalg havde inviteret til det første af en række borgermøder, der i sidste ende skal munde ud i en ny helhedsplan for stationsbyen med godt 4400 indbyggere.”

Den første borgerworkshop vedrørende en ny helhedsplan for Havdrup blev afholdt i mandags. Over 100 borgere var mødt op og gjorde opstarten på arbejdet til en stor succes.

Opgaveudvalg er ikke en ny opfindelse i dansk lokalpolitik, men det er første gang vi prøver kræfter med det her i Solrød kommune. Og jeg er selv så priviligeret, at være én af tre politisk udpegede medlemmer af udvalget.

Det bliver rigtig spændende, at gøre sig de første erfaringer med denne form for borgerinddragelse. Forhåbentligt kommer der et godt og levedygtigt resultat ud af det.

Læs mere her: I spidsen for udviklingen af Havdrup: Vi skal spore os ind på borgernes tanker og drømme – Politik – sn.dk – Sjællandske Nyheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *