Og jeg havde fået det ærefulde hverv, at være valgformand i Solrød Idrætscenter. Det er der kommet nedenstående artikel ud af 👇

Det var en virkelig lang – men også en virkelig god dag – altså måske lige bortset fra, at vi savnede de 12,37 % af vælgerne, som ikke lagde vejen forbi SIC denne gang😁

Som jeg sagde til journalisten, så er jeg en demokratinørd, der mener, at vi skal værne om og værdsætte vores demokrati – uanset om man stemmer rødt, blåt, grønt eller blankt.

Tak for en KÆMPE indsats til alle de fantastiske valgstyrere og valgtilforordnede i SIC, jeg fik lov at tilbringe min dag sammen med. KÆMPE tak for samarbejdet til alle de yderst tjekkede medarbejdere fra Solrød Kommune, der har styr på hver en lille detalje omkring valgafholdelse og får alt til at glide let og elegant ❤️

Og ikke mindst tak for god forplejning til SportsCafeen Solrød Idrætscenter🍽

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *